follow me... clap... clap

Аромат Любви — Без,
И Bаниль на Губах — С,
И опять у Нас — неДоскрип*,
А потом как Всегда — неДосып...

.......................... see me now, do my dirty dance
.......................... get down use both my hands
.......................... make a girl wanna leave her man
.......................... you wanna join...
.......................... & you know you can...

© Olga Karpilova  «follow me: clap, clap...»
_______________________________
* - ***... возможны варианты...


Рецензии