Маленький рай

Мій рідний дім — це мій притулок щастя,
Куди невпинно завжди серце рветься.
І з ним ніяк не хочеться прощатись,
В НІМ спогадів клубок СОЛОДКИЙ в'ється.

Мій рідний дім — це затишок домашній,
У дружнім колі спів сім’ї щасливий.
Веселий голос тата, ніжність мами.
Розмови в тихий вечір особливі.

Мій рідний дім — маленький райський острів,
Де лине аромат кориці, м'яти,
Де щастя у життя приносять гості,
Де КОЖНИЙ ДЕНЬ, немов маленьке свято.

Я дякую Христу за рідну хату,
Тут дихає любов'ю кожен кутик.
Я дякую, рідненькі мамо й тату,
Що все моє ЖИТТЯ є незабутнім.
© Лілія Булла


Рецензии
Якый пак ВІК! Ось Буллу пышэ Піп ш.
А Ліліі - цвытуть ажны кай ганку!
То дякую тыбэ, шо всіх ВУМній.
МУВля жэ, ось Хрыстынка в дідка Васькы.

Чы розуміе гэта украінк
Шо напысав ятвяг якыйся з Янова?

Васыль Брыль-Кобзар   19.11.2019 23:56     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.