l ammoniaque...

В каждом шорохе Тебя, в каждом Волосе нахожу тебя Я — по Новому...

След тепла, Ворох сладости, Я опять тону — в твоей Радости...

...................... brain hot, heart drops degrees...
...................... time will pass faster than yesterday
...................... the sun will set in the valley
...................... the moon will bring out a beer...

© Olga Karpilova «l'ammoniaque...»*
* - love with ammonia...


Рецензии