Н ч в укра нськ м сел

Ніч в українськім селі
Манить до себе  ,  чарує.
Тихенько в кутку  у  дворі
Закохано голуб воркує.

Ніч в українськім селі.
Вишні  в саду розцвітають,
Гучно гудуть тут джмелі
Й метелики всюди літають.

Ніч  в українськім селі.
Соловейко в гайочку щебече,
Клекочуть в  лугах журавлі,
Гніздо на стовпі  є лелече.

Ніч в українськім селі.
Місяць пливе , немов човен.
Зорі на небі , вгорі,
І з зорями човен той повен.

Ніч в українськім селі.
Аромат тут духмяний  від квітів,
Коники  грають в траві.
Все тут росою умите.

Ніч в українськім селі
Пахне  душею народу.
Криниця  у кожнім дворі -
З криниці набрать можна воду.

Ніч  в ураїнськім селі.
Білий цвіт на калині  в гайочку,
Тин і дерева в хмелі,
Дзбанок висить на кілочку.

Ніч в українськім селі.
Пахне  тут скрізь рута-м’ята,
Лунають усюди пісні,
Красива , як  писанка ,  хата.

Ніч в українськім селі.
Рівних ніде їй немає.
Хліб із печі на столі.
Красивіше ніде не світає.

14.05.2019 р.


Рецензии