Метелик торкне крилом

        Спасіть євреїв Ізраїля від загрози знищення! Христос
        не відвів пророцтва їм, що в поемі " Яффі"!

в літі
дітки
на паличках щось
тримають в літі
і за ними – метелики
бо солодкеє світить


на дачі
(що далі?) (а притискань!! –
«системність»)
то й кажуть: «гарячі ви!»
а раптом відлине –
                темність...


ах в літі
дітки
незумисно торкне ліктем
в них незрозуміло
безсмертне світить


діти ще вічні?
в них благе
вічне просвічує...

15.05.2019
«Історія вчить, що демократія без цінностей
легко перетворюється на відкритий або закамуфльований тоталітаризм»
                (Папа Павло II)


Рецензии