Чаша
І в кожного наповнювач там свій,
Ще при народженні всім подана й відкрита,
І кожному налито свій напій.
Чаша своя у кожного налита,
І кожен сам пить буде все до дна.
Чаша до дна повинна буть допита,
Повинна бути випита сповна.
Чаша своя у кожного налита:
Гірка вона , солодка чи терпка…
І якщо стане за краї аж перелита,
То однозначно – вона зовсім нелегка.
Чаша своя у кожного налита,
І тільки ми ж , бо , знаєм її смак,
Вона не лишиться ні в кого недопита,
І на дні чаші в кожного свій знак.
Чаша своя у кожного налита,
І смак чужої на не скуштувать.
Нічия чаша не стає розбита,
Й до дна прийдеться чашу допивать.
14.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119051508828