Рог дымгае мае русыл ндзаевы
Уалдзаеджы улаефт.
Бур маей ацы хъарм аехсаевы
Разынди аеххаест.
Хуры тынтае заеххмае рвиты,
Рбарухс кодта фаез.
Сау арв йе'рттывдаей ныирд и
Сурсурсид и баерз.
Нкъардаей дымгаейы хъаебысы
Наедзургае лаеууын.
аемае раздаер бонтае мысгае,
Стъалытаем каесын.
Дымгае та мае русыл ндзаевы,
Бамбаерста мае рис-
Цыма райсынмае фаехъавы
Ме'нкъарды аембис.
Свидетельство о публикации №119051500360