Ларисе Саенко

Скажу тобі – алаверди,
Подрузі славній на фесбуці,
Та на ваги ще поклади
Моі рядки смішні та куці.

Хоча сміятися не час,
Гартують бомбами усмішки,
Та це, звичайно, не про нас,
Хоча можливо, трішки-трішки.

Я дуже дякую тобі
За етикет, за розуміння,
Світ не волає  на трубі -
Йому сподобалось сп'яніння

Та ще, я вірю, прийде час,
Мине безглуздя сьогоденне,
І буде мир, і буде вальс,
І танго жарке і натхненне.

Тебе в цім танго поведе
Під плач труби і саксофона,
І тільки вітер загуде
Як ще в часи – без телефона,

Під конче крихітний момент
Якийсь цілком, банальний спогад
Хай буду я цей елемент
До вашіх послуг. Дядя Вова.


Рецензии