Щенок Лапуля

У нас Лапуля 
Летает пулей.
Грызёт Лапуля
Ботинки,тапки.
Коту как гавкнет-
Кот вмиг на стуле,
Сидит,трясётся,
Поджавши лапки.
-Гулять,Лапуля!
Лапуля лает!
Восторг Лапули
Ну прям щенячий.
Ему ошейник 
Мы надеваем.
Лапуля лает,
Лапуля скачет!


Рецензии