Цiна довголiття
Чи Господня кара?
За життя твоє пригоже
Чи земні кошмари.
Якщо жив, робив, творив
Заповіти Бога,
Діяв - справами стелив
До раю дорогу.
Коли ж крав, шахраював,
Сатані продався,
Милість старцям не давав-
Вічним мукам здався.
Чи ти праведник, чи грішний
Мусиш добре знати -
За невдачі чи успішність
Звіт на Небі дати!
Змалку бережи здоров’я,
Мудрість до кінця збирай.
Стережися від злослов’я -
Про наслідки пам’ятай.
Хто довго хоче в світі жити
Повинен знать цьому ціну:
Радіти і страждать, хворіти,
День - без сил, а ніч - без сну!
8 .05. 2019 р.
Свидетельство о публикации №119051104558