З Днем матерi

Люба матусю, тебе я вітаю!
Бажаю щастя тобі без краю.
Посмішка твоя нехай нам завжди сяє,
Теплом сердечним хай душа співає.

Спасибі за ласку, за щире тепло,
Недоспані ночі, турботи й добро.
Міцного здоров'я від серця бажаю!
Зі святом, моя рідна, тебе вітаю!


Рецензии