Тим, що без Христа

               Синові Божому,  Матері Його і нашій
               з любов’ю присвячується



Сад весняний
в дочаснім пробудженні
люди весною
а не вмиті росою…
і як їм серце не стане
що не буде підйому –
                небесного?
і їх серце зав’яне…


Біжать… 1 травня…8,9 травня…
серця схарапуджені…
Ти дарувала мене м’якістю
як глянеш
як тільки – Глянеш!
я розумів, що їх серце зав’яне!..
і плакав…


Розумів чому – святі плакали…
люди добрі – а
до останнього –
в тому, чого не стане!..


без «Ум’якшення злих
сердець»…
Без Христа –
як востаннє

09.05.2019,
ранок


Рецензии