Адпачынак

Надаела працаваць
Будзем мы адпачываць
Пад ракитавым кустом
Разам з Колей малайцом.
Ён мне каву прынясе
У фарфоравай красе.
Будзем каву папiваць
Ды на зорки паглядаць,
Загадаем па жаданню
Пра здароуе i каханне


Рецензии