Зимовий ранок
А тут краса немовби увi снi:
Гойдалось сонце на верхiвках верболозини,
Згори спускалось у блакитний снiг.
Заплуталось промiнням у смерiчцi,
Ласкаво снiг погладивший пухкий,
А потiм раптом покотилося по рiчцi,
Збудивши лiд прозорий та дзвiнкий.
1972 р.
Свидетельство о публикации №119050805587