Уже не л! то
та ще й не осінь.
У полі - жито.
У небі - прОсинь.
У вирій - птахи.
У бій - солдати.
В Карпатах - грози.
В Донбасі - "Гради".
Зима - на варті.
Чатують кулі.
Життя не варте
Із маком дулі.
Та видно світло
В кінці тунелю...
Ламайте вікна.
Здіймайте стелю.
А.Я.
Свидетельство о публикации №119050708991