Поплавней, поплавней, пизанские башнь!

Бо в нас тут ны шашни

Мне некагда думать сов7 о себе!
Дать вам бы шэ шося v.
Бо от: зарэ хутко кудася ву склеп.
Хотя вvэ j vыву у такому, х.

Сова я такая, шо про100 аv грех
Сказаты любому.
Ну,  ныц вvэ j ны сплю у сваеj варымне.
В коморцы з дустком, ох!

А в мэнэ всылывся шэ v неякыj бес:
Паёт і паёт себе!..
І как мні оставыты sесце такэ
Зу7 быз прысмотру.

Ходылы мы вчора вапіть ля тылет.
Ну, гралы каj школы.
А там!.. хе-хе-хе! Уvэ стока невест!
Ну, j ек деду гонды?

Іj всі но j пытають: а шо такэ сехс!
О гэто так порох!
Ну, шэ v но  с-пуд лавкы, а вvэ за свое.
Но!.. фсюды ш контроль-лерн!

І шо то за век уvэ дыкыj так прэ…
Да! Фсюды зь смартфоны.
І шо уvэ хочыця, наjдыця в мэнт.
А jім хтось шэ соскыj.

І как? Гэто польза од мёду?
Шо v вы там шэ мутытэ, морды,
Шо мы но якыjся разбоjнік?
Да вы v воспітамш jіх з дет-сада!

Но нас трэба гнаты подальшыj!
Бо вдруг, раптом скаvым шо страшнэ.
Да вам погучытысь хотя бык
Ву  Кобзы Конь-Так-Тігр!


Рецензии