Я люблю тебе, моя Вкра но
Боюсь тебе я втратить навіки.
Щораз моя молитва Богу лине,
Пригадую протоптані стежки.
Я люблю тебе ,моя Вкраїно,
Ти – найкраща ,на планеті всій ,земля.
За тебе український нарід гине,
Від безладу здригається земля.
Я люблю тебе , моя Вкраїно,
Щораз за тебе Господа молю.
Вже зруйнували східні твої стіни,
Не українця дух панує вже в Криму.
Я люблю тебе, моя Вкраїно,
Та опустіли душі більшості людей.
Збігає час , він так невпинно плине…
Від болю серце рветься із грудей.
Я люблю тебе , моя Вкраїно,
Молюсь,щоби Господь тебе зберіг.
Щоб була ти , щоб були рідні стіни,
Щоб знищити тебе ніхто не зміг.
20.04.2019 р.
Свидетельство о публикации №119050706580