you are so...

dark silhouette in a doorway...
pale complexion, that skin of cashmere
slowly taking me far away
shows me what I was meant to feel

but do you imagine just what it’s like,
determine the reason I close my eyes
when facing the view of your perfect back
and every piece of your handsome thighs

so on and so on and so on and so
I’m finally getting gold sparks in eyes
what if you and I are some kind of gods
what if we were born on the equal skies?

and then you’re relatively out of reach
just vanished throughout my kitchen’s door
like pigeon who’s leaving without speech
when shed shuts hospitable cereal store

06.05.2019


ты так...

темной фигуры в проеме дверном
нежный кашемир бледной кожи
мягко внушает забыть о земном
и о небесном тоже

тянется мой непослушный взгляд
каждой детали черты отметить:
тех позвонков идеальный ряд
мужество бедер этих...

снова, и снова, и снова — и
летят искры жёлтые прочь из глаз
а что если мы божества земли
на равных на небесах?

но вот ощутимо недостижим
ты исчезаешь сквозь кухни мрак
совсем как тот голубь что прочь спешит
чуть заперт с зерном амбар

08.05.2019


Рецензии