Вiйна шоу
Вже до корита клоуни сідають,
Рана в України вже гнійна.
Ганьблять Вкраїну й серця свідомо крають.
Війна і шоу , шоу і війна,
Вже кого ми до влади допускаєм?
Невже не тямлять , діють що сповна?
І ще в брудніші ігри ці вже грають.
Війна і шоу , шоу і війна,
Аж страшно думать далі що чекати.
Чому у люду прав таких нема,
Щоб безлад в владі якось зупиняти?
Війна і шоу , шоу і війна,
Сміються вже над нами в цілім світі,
Хто каже це всерйоз , хто – жартома,
Що очі в кандидатів , як в биків налиті.
Війна і шоу , шоу і війна,
Свідомим людям зовсім не до жартів.
За кожним з кандидатів плаче вже тюрма,
А українці краще жити варті!
03.04.2019 р.
Свидетельство о публикации №119050608215