Свята гора
Сюди приїздять люди звідусіль,
Багато з них не відають , не знають,
Що тут буває людно й в заметіль.
Свята гора ,ікона чудотворна,
Яка знаходиться у храмі вже роки.
Краса на цій горі є неповторна,
Всюди там ікони , образки.
Свята гора , на ній Хресна дорога,
Всі стації красиві , мов живі.
Проходиш поряд –легкість і тривога:
Думки про Господа рояться в голові.
Свята гора ,на ній стоїть Святиня,
В якій ми відчуваєм спокій , як ніде,
Вона для кожного , як мама –берегиня,
Там Божа ласка кожному зійде.
Свята гора,неначе берегиня,
Що береже від бід усіх людей.
Лиш в Гошеві є в нас така Святиня,
Приймає всіх : дорослих і дітей.
Свята гора … там хочеться бувати,
Молитись Господу і Матінці Святій,
Там дякувать за все і помочі благати,
Тому спішіть на гору всі мерщій.
Свята гора,та ще стає ясніша,
Коли на літургію люди йдуть,
І слово Боже чують все частіше,
І з Богом в серці люди всі живуть.
21.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119050608024