Красу Карпат н з чим не пор вняти

Красу Карпат ні з чим не порівняти:
Ні з степом , ні  з  пустелею ,ні з морем.
Її можна у  творах описати,
Й оглянуть її оком неозорим.

Красу Карпат ні з чим не порівняти,
Нічого схожого ніде  не  віднайти.
Слова найкращі  лиш  про це  сказати
Й черговий раз приїхать чи прийти.

Красу Карпат  ні  з чим  не порівняти,
Адже  це все – небачена краса.
Про це потрібно всім  розповідати,
І як  блищить на  сонці там роса.

Красу Карпат ні  з  чим не порівняти,
Звичайним словом цю красу не передать.
Красу Карпат повік  оберігати,
Щоб було  що й  нащадкам розказать.

Красу  Карпат  ні з чим не порівняти,
Тому  її цінуйте  й  бережіть.
У  цій красі  душу свою  плекати.
Красу Карпат  молю – НЕ ПОГУБІТЬ!

05.05.2019 р.


Рецензии