love is stranger...

Ничто так не отвлекает от Счастья — как его Отсутствие...
Ничто так не наполняет — как его Поиск...

.................................... will you let me in
.................................... or take it away?
.................................... let me choose you again
.................................... tomorrow is a night away...
.................................... if love’s looking down
.................................... on all that we do
.................................... we’re provocative babe
.................................... me & you...

© Olga Karpilova  «a love's stranger...»


Рецензии