гъезел
Дерт авани, эхиз тежер, даима ви тIазва гуьгьуьл?
Свас ятIа вун, руш ятIа вун канидавай къакъатнавай,
Шехьирдалди гьуьл хьанва вун, кIватIнава на накъвар туькьуьл.
Гагь и кьере, гагь а кьере акьазва ви гур лепеяр,
Вучиз ятIа секин тушир хиялар хьиз хьанва къегъуьл.
Рахух жуван дердерикай, яб гуда за, сабур я зун,
Ацукьда зун ви кьерел тек, ягъ Сейлидиз дерт гвай куьсуьл...
16.07.2018
Свидетельство о публикации №119050405885