Усi щербинки стiн i усi щербини брукiвки...

Усі щербинки твоїх стін і усі щербини твоєї бруківки
я вивчив краще, ніж родимки коханої.
Я давно страждаю щербинами-ранами,
і полюбляю слухати шурхіт дощів – старенькі платівки.

Ти іще ні на йоту не зрозумів, що ти – і доля моя, і недоля,
а я пробачаю це і все пробачатиму.
І закохано мрію, що колись матиму
такого – щоб із Оперним разом тебе укрив – гідного парасоля...


Рецензии