Справжня молитва

Справжня молитва не на колінах,
Не перед людьми, щоб побожність відчули.
Вона, наче струмінь вдаряє по вінах
І ти плачеш серцем… Щоб з Неба почули.
Вона – голосніша за гуркоти громів.
І небо схилилось, щоб тиша настала,
Бо зараз дитина до Тата промовить.
Неправди знімається вмить покривало.
То справжня молитва – коли дух волає.
Останній притулок для спраглого мерця.
І з ніжністю Батько враз відповідає
І ллє своє світло у скрушене серце.


Рецензии