Ми боялись страждань. Через те, що страждання-це..
І любові боялись … Тому, що любов – це страждання.
На страждання не кожен спроможний заради кохання.
Але поруч любов і страждання ідуть мимовіль.
Запитайтесь у тих, хто насправді кохав у житті,
про страждання і біль, не зважайте на очі щасливі.
Не лякайтеся тільки, як відповідь буде жахлива:
що доводиться винести двом на кохання путі...
Запитайтесь і в нас: скажем вам, як сказали собі,
що пройдемо крізь біль і страждання – любові заради.
Ми страждаєм, та йдем, – ми не станем приховувать правди,
і заради любові не станем коритись журбі...
Свидетельство о публикации №119050400214