Весняний вернiсаж
Зимовий відійшов пейзаж…
Пташина пісня всюди лине!
Весняний тішить ВЕРНІСАЖ!
В його доробку безліч перлів:
Цвітіння пік о цій порі!
Покличе височінь Говерли:
Дістатись поглядом гори.
Сади квітучі у низинах,
(Бузок, даруючи букет)
В кисневих ароматних зливах,
Несуть свій життєдайний мед.
І переповнюються груди,
Бальзамом зцілена душа!
Краса невичерпного чуда
Промінням сонячним з ковша
Проллється на зелену стрічку,
Хвилясту, вітряну, стрімку.
На полотно лягає ВІЧНІСТЬ,
І втілює весну п’янку,
Красуню гарну у вінку!
03.05.2019
Свидетельство о публикации №119050305776