На деревах брунечки з явились
Та сонце ще скупиться на тепло,
Комахи уже скрізь заметушились,
Хоч сонце ще на них не припекло.
Земля вже іншим подихом дихнула,
Адже на ній немає вже снігів.
Й сорока голу гілку колихнула ,
І дятел вже на стовбур знову сів.
І хоч весна в права свої вступила,
І прилетіли з вирію птахи,
Вона дощем холодним все омила
І цьому ще не раді дітлахи.
Земля уже й чекає обробітку,
Між гір біжать бурхливії струмки.
Вони не ті, які бувають влітку,
Біжать вони навесні залюбки.
На справжнє тепло усе чекає -
Рости все хоче, множитись, цвісти,
Але весна чомусь не поспішає
З теплом таким до нас усіх прийти.
19.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119050200170