boy like a girl...

Потерей — не оправдывают Встречи,
Надеждой — не закроешь новых Дыр,
С Любовью — не нашедшей вновь Владельца,
На край Земли — Ты унесешь... — Не ври...

............... hold me when the rain has come...
............... I might be a dream when I dream of you
............... I might be a joke when I wait or two
............... I might be a boy but I look like a girl
............... just give me an answer
............... when I some for you...

© Olga Karpilova  «boy like a girl...»*


Рецензии