Про смаки
Русская пословица
Про смаки часто говорять,
Кожний з нас їх має
І на цих - своїх основах
Життя проживає.
Хто у стилі, хто у моді,
В традиціях народних,
В містах, селах, на природі -
Щоб іншим не шкодить.
Хто, кого в житті вподобав,
Рідко щось міняє,
Естет - естету, жлоб до жлоба -
Смак усіх єднає.
І нічого з цим не вдієш,
Бо коли змішаєш,
Лиш нещастя в них посієш,
Божу кару маєш.
Тому в нас лихії вчинки,
Все йде чин по чину:
Ще шукає наша Ненька
Державника сина.
1.05. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119050103617