Мова доброти

Універсальна мова - доброта.
Всім зрозуміла. Навіть іноземцям.
В ній мудрість Божа, ласка, простота
Від чистого, закоханого серця.
Всім зрозуміла мова – пустота…
Коли обіймів вкрай не вистачає.
І біль душі ніхто не помічає
І втрачена любов і простота.
Універсальна мова – діалог.
Коли тебе хтось прагне зрозуміти,
І за твої гріхи внести залог.
Цією б мовою нам всім оволодіти.


Рецензии