Error404
все сталося. і винні двоє.
не треба слів — бракує значень,
коли весна стає зимою...
коли Натхнення застигає
і Світло демонструє втому...
хтось залишитись не встигає..
або іде зі свого дому
без обіцянок, без пробачень...
не хочу Долю спокушати —
не вистачить мені тлумачень
для безнадійного "прощати"...
Свидетельство о публикации №119043009268