До ювiлею Наталi Бiдненко вiд колеги по перу Тетян

Черешня зранку засніжила.
Вже ластівкам злітатись час.
Весна несе тепло на крилах,
Із днюхою вітає Вас.

А дощ-хвалько іще із ночі
Псувати настрій взявся нам.
Та мокрими хай будуть очі
Лише від нього  - щастя Вам.

Такого, щоб душа дзвеніла
І рими на папір лились,
А в серці свічечка горіла,
Що запалив Господь для Вас.

І щоб весела ваша вдача
Несла добро і радість в світ.
За Вас я вип'ю повну чашу
І шлю вітальний свій привіт


Рецензии