Толкова

автор: Йорданка Радева

Как невероятно е
и толкова хубаво сутрин
да ме събужда
аромат на прясно кафе,
приготвено от теб.
Ухае всичко на обич,
а очите ти греят
толкова...
толкова...
Защото разбираш
колко е хубаво
да приготвиш кафе
сутрин преди мен,
докато още мечтая за теб
преди да се събудя напълно,
преди да отворя очи,
а ти да си до мен
с чашата ароматно кафе,
която ме опива с омая
на обич
толкова...
толкова...


Рецензии