poison lips...

«Когда» — это Момент, «Если» — чаще Условие, чем Возможность...

................................. everyone just goes to dust
................................. I sing that go beyond
................................. these poison lips...
................................. now I'm ready to be strong
................................. then come & play....

© Olga Karpilova  «poison lips...»


Рецензии