Син озерця
Пролісків, сині озерця,
Землю укрили в гаю,
Я притискаю до серця,
Милу голубку свою.
Очі твої-колір неба,
Кольору вишні уста,
Більшого щастя не треба,
Ти моя грішна й свята.
Кров молода в серці грає,
Дзвінко співає душа,
Все, це здалось, мені раєм,
А за спиною межа.
Рай на землі дійсно, диво,
Поряд богиня моя,
Житимо разом щасливо,
Створена Богом сімя.
Пролісків, сині озерця,
Знову дарує весна,
Дуже припала до серця,
Квітка, моя чарівна,
Проліски скоро зівянуть,
Та залишиться любов,
Щастя хвилини настануть,
Хай закипить в серці кров.
Свидетельство о публикации №119042906127
Игорь Ярин 08.05.2019 19:11 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 08.05.2019 21:08 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 08.05.2019 21:11 Заявить о нарушении