Са нана

Са сийдола нана,
Са ялсмале,
Хьо я са Макке
Са Маддане!

Дунен т1ара ираз
Хьа дега чу да!
Вахара  хьисап-
Хьа б1аргашка!

Байтал  Мукъаддас –
Имана ц1а,
Хьол сийрдаг1а да-кха
Са наьна ц1а!

Дуненга хьежар
Лир доагаш беций?
Цул хозаг1а я-кха
Са наьна юхь!

Сигала  лепа
Бос боага седкъий,
Шол сийрдаг1а да-кха
Са наьна  сурт!

Яхийла маьрша,
Со яь са Нана!
Лелийла г1оза
Йиллача хана!


Рецензии