Стимули до життя
Любов зароджує життя
Себе в подібнім відтворити:
Бажання, гріх і каяття
На білім світі радо жити.
Коли зродилося дитя:
Рости, ввібрати, все пізнати -
У цьому зміст його життя,
Поряд любимі мама й тато.
Юнацтво лине до кохання
З людьми, природою, життям,
Любові, пристрасті - пізнання
Із розставанням й вороттям.
В дорослих - творчість і робота,
Ідеї, мрії - підкорити світ,
З життям їх зв’язує турбота,
Земні досягнення і їх політ.
Якщо зберіг думки і мрії
Коли на пенсію пішов -
В житті тримають ще надії,
Що ще не все ти в нім знайшов.
Бувають - висохли канали,
Здоров’ям впав, а час біжить:
Підсів на теле - серіали,
Продовжив в мелодрамах жить.
Коли назустріч очі сяють,
Твоя потрібність в них горить,
Тебе болячки не здолають,
Бо ради кого є ще жить!
На всіх етапах в світі білім
Тебе щось зв’язує з життям,
Тому завжди хватає сили
Давати дулі всім смертям!
29.04. 2019 р., Київ!
Свидетельство о публикации №119042904744