Зрада
Я за тебе в думках помолюсь.
Щоб в житті ми зустрілись іному
коли в цьому не довелось.
Я ділив з коханками ночі,
але постіль холодна була.
Як вода із брудного колодця
на джерельна а дощова.
Ти пробачила всі мої зради,
сумувала,коли був сумний.
Ти кохана моя...Кохана!!!
Ти пелюстка моя,ти мій сміх.
Як же сталося так,як же вийшло,
що без тебе минають роки?
Мабуть зрадила ти мене також,
у якомусь інному житті.
Щоб пройшли ми з тобою дорогу
алфавіту від А і до Я.
Коли вивчим слова ми любові
то зустріну десь тебе я.
Александр Кармишев
28.04.2019
Свидетельство о публикации №119042808958