***

                Міжпланетне...

...У хаосі розмаіття сновидінь
фарбованих днями майбутніми,
ми згадуємо відтінки минулого...
Але, коли обривається шлях, ми починаємо
розуміти - життя, це не тільки доза повітря,
чи пересічність різних поглядів на буденне,
або ж мрійне, це неймовірно цікавий шлях
у''завтра'', а ще Пробудження душі при взаємних почуттях,
при одній сповіді Любові!..
Із деяких розповідей про наші стосунки,
серед сутінків різних у часі мовчання
чітко вирізняється щемна мелодія дощів,
сповіді наших сердець, мовчання душі...
Неймовірно пече у грудях від слів Пам'яті,
про кращі кроки долі, про щось незболіле
по між рядків без ком і крапок, спроб іти далі
урвища долі, надчуттєвоі спеки, задухи
від помилок на життєвій дорозі, шуканні Путі...
Зупинка самотнього у тиші ночі
заповнюється учорашньо-манкими спогадами,
сяйвом Зірок, і запам'ятовується ця неймовірна подорож
міжпланетними Світами...
Шлях змінюється, як день змінює ніч...
Міняємося і ми оминаючи усілякі підозри,
чи-то чиісь запитання...
Бажаємо залишитися на самоті
зі своіми ілюзіями у власному Космосі...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.