***

Задумливо дивитися з вікна
Як квітне черемшина запашна
Дощу примхлива нотка у повітрі
Чарує . Ось уже весняна квітка
Розквітла біля дому . Повсякчас
Весни картина надихає нас
Відверто мріяти і говорити
Це як джерельну воду спраглим  пити
Вікно розкрити і впустити  Світ
Безмежний , дивний … на багато літ
Відчути його голос, шепіт, переливи
Весни прекрасні і чаруючі мотиви


Рецензии