he. and. she
ти ніколи не покохаєш іншого,
як кохала колись його,
бо саме він був першим,
хто торкнувся твоїх долонь.
тільки він твої сльози бачив,
твою посмішку, сум на очах.
можливо, це нічого не значить,
але він перший тебе цілував.
пам'ятаєш, як він сильно напився,
і кричав: "я тебе лиш люблю"?
багато чого з того часу змінилось,
та і ви змінились давно.
лише він обіймав тебе щиро,
лише він цілував твої губи,
тільки він знав твоє тіло,
тільки він шепотів: "не забуду".
.
і в горі, і в радості, поруч з тобою,
кохав тебе справжню, сильно кохав.
твоя підтримка і справжня опора,
твоя допомога і мудрі слова.
він би тебе ні за що не залишив
і ніколи б не кинув одну.
ти ніколи не покохаєш іншого,
як кохала колись його.
21/03/2019
Свидетельство о публикации №119042704025