Англ. грам. CAN

          -
                СAN
-
-     WHY CAN’T I FLY?
-
-   A bird can fly,
-   A butterfly can fly,
-   A dragon can fly.
-      Why can’t I?
-
- A cloud can fly,
- A plane can fly,
- A rocket can fly.
-     Why can’t I?

- An eagle can fly
         A bee can fly,
- A kite can fly.
-     Why can’t I?!

- Teach me to fly!
-
-   (a helicopter, a balloon, a beetle, a moth, a fire-fly,
     a spaceship, a May-bug, wind, a UFO, a gnat, a mosquito,
     a lady-bird, a dragonfly) 
-     
      


Рецензии