Привiтання з Великоднем

Христос Воскрес! Святкуєм вдома!
Сьогоднi ми до церкви не iдем.
За стiл святковий, з дiтками довкола,
З молитвою ми сядемо в цей день!

Христос Воскрес! Смачної Паски!
Смаколики чекають на столі!
Я зичу Вам Божої ласки,
Здоров'я й щастя всій вашій сім'ї!


Рецензии