VEI FI A MEA

              25.04.2019 год.
            К И Ш И Н Ё В
               (Mold.)
Infloreste lacrimioara-n codrul verde,
Parfumul ei placut mi-mbata inima,

Sa-ti spun mandruto ca-mi esti draga,nu ma-i crede...
Dar nu te mint,iti spun firesc ca e asa.
 
Cand te vad trecand in deal pe ulicioara,
Imi bate inima in pept de dorul tau,

Cat de frumoasa  esti - o mandra primavara...
Numai pe tine-o viata te-as iubi mereu.
    
Hai spune-mi draga mea,
Ca vreai sa fii a mea,

N'am timp sa chibzuiesc,
Pentru ca te iubesc.

Ne vom  uni pentru o viata,numai  una,
Voi fi al tau iubit si tu vei fi a mea,

La nunta noastra vor fi  stelele si luna,
Iar cununia ne v-a tine-o dragostea.


Рецензии