Веселину Сот рову

Тобі вже, друже мій, за п'ядесят
«За п'тьдесят» це невелика дата
Ти ще з захопленням чекаєш ластів’ят
І ще ракії пляшка непочата.

Не поспішай, бо терміни бува
Не розуміють, як це недоречно
Прогулянка по наших головах
Із сивиною конче небезпечна.

Немає фарб краситися літам
І я б ще запитав –  цей акт навіщо?
Коли душа літа, ще молода
Її безсмертну терміни не знищать.

Ще стільки справ, бо в нас не все гаразд?
У наших сонячних споріднених  державах
Та у Творця є думка щодо нас
Славимо Його! Слава Йому! Слава!

Роби що можеш, все в Його руці
А я тобі, від серця побажаю
Щоб всі твої комори й гаманці
Дісталися великих урожаїв.

Здоров’я, злетів, звісно, що кохань
Останнє більш стосується Олени
Щоб був завжди атлет і здоровань
Щоб приклад брали з тебе джентльмени.


Рецензии