Розбiйниця ворона
Сиділа на гілляці,
Вела себе покірно, скромно,
Бо бігали собаки.
Пси у будинки розійшлись,
Ворона збадьорилась,
Бо тут забігали коти -
Пожива появилась.
Дурне маленьке котеня
З підвалу вибігає,
Зверху, з кленового гілля
Ворона налітає.
Розмахи крил і кігті ніг
На біднім сіромасі,
Та сам Господь його беріг -
Машина мчала з траси.
Сигналить, суне і гуде,
Ворона вмить злітає,
Життя кошаче береже -
Хай авто процвітає!
А машина далі мчить
З водієм - єдина,
За кермом її сидить
Рятівник - людина!
25.04. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119042503830