Ми з тобою все одно зустрiнемось
Неможливо не зустрітись нам.
Ми зустрінемось – куди подінемось.
Не лишати ж мрії тільки снам...
Ми з тобою все одно побачимось.
Хоч на кілька радісних хвилин.
Усмішками назавжди позначимо
день – нехай він буде лиш один.
Нам потрібна зустріч – нам небайдуже.
Нам потрібна зустріч – хоч на мить.
І нехай цієї миті райдуга
вічністю у небесах летить...
Свидетельство о публикации №119042405670