Вiтаю з Великоднем!

Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Молитва лине до небес!
Бажаю радості в родині,
Возвеселімся щиро нині!

Христос Воскрес! Лунають дзвони!
Щоб всі були у Вас здорові!
Хай сповнить душу радість Великодня!
І прийде в дім любов Господня!

Христос Воскрес! Радіють люди!
Дитячий сміх лунає всюди.
Явилась милість нам з небес
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Рецензии