Juramantul iubirii

          22.04.2019.
         К И Ш И Н Ё В
           (Mold.)
La mesteacanul alb,inflorit,
Ce isi flutura ramura-n vant,

Noi doi am depus juramantul iubirii.
Am pasit pe un drum c-an povesti,

Te iubesc draga mea,ma iubesti,
Iar cu noi impreuna e doar fericirea.

Eu sant al tau, tu esti  a mea,
Impreuna santem o suflare...

Iubita mea, iubitul meu,
Sant a ta,esti a mea alinare.
 
Pe frunze de dor  ne soptim,
In raze de soare lucim,

Nu e nimeni c-a noi in lumea toata,
Santem doua vise ceresti,

Te iubesc, draga mea,ma iubesti,
Nu ne vom desparti  niciodata.


Рецензии